Tema Akademi Eğitim Kurumları Logo
Ücretsiz Destek Telefon (0212) 824 28 18

Pandemiyle başlayan tamamı uzaktan eğitim olan İSG Kursları Kasım 2023 tarihi itibariyle isg katipte yayınlanan duyuru ile yüz yüze eğitim modeline geçmiştir. Bu duyuru ile birlikte 10 yıl önce yayınlanan yönetmelik gereği iş sağlığı ve güvenliği uzmanlık eğitimleri 90 saat uzaktan 90 saat de örgün olarak işlenecektir.

Yazının devamı oku

İlk Yardım Sertifikası Sorgulama Nasıl Yapılır Bilimiyorsanız, Tema Akademi Eğitim Programları İle Sizde Detaylara Öğrenabilirsiniz!

Yazının devamı oku

Bebeklerde İlkyardım Kapsamında Detaylı Bir Eğitim Almak İstiyorsanız, Tema Akademi'deki Uzman Eğitmenlerimize Güvenebilirsiniz!

Yazının devamı oku

İş güvenliği sertifikası e devlet üzerinden yapacağınız tüm sorgulamalarda İSG Katip sistemini kullanabilirsiniz. Özellikle iş güvenliği sertifikası e devlet şifresi ile bu sistem üzerinden sorgulama yaparak, belgenizin durumunu takip edebilirsiniz. Tema Akademi bünyemizde alacağınız eğitim sonrasında ÖSYM İSG sınavı başarısına göre alacağınız sertifika işlemleri için, aşağıdaki bilgilerden yararlanabilirsiniz.

Yazının devamı oku

Tema Akademi olarak sizlerle iş sağlığı ve güvenliği yüksek lisans nasıl yapılır sorusuna yanıt arıyoruz. Uzun yıllardır İSG eğitimi alanında uzman bir kurum olarak iş sağlığı ve güvenliği yüksek lisans nasıl yapılır sorusuna yönelik yanıtları derleyebiliriz.

Yazının devamı oku

Tüm bu özellikleri sağlayan kişiler A sınıfı sertifika ile iş güvenliği iş ilanları başvurularını yapabilirler.

Yazının devamı oku

İlkyardım Yönetmeliği Kapsamında Sağlık Bakanlığı'ndan Ruhsatlı Bir Kurumdan Eğitim Alınmalıdır. Tema Akademi Bu Noktada En Doğru Tercihitir.

Yazının devamı oku

Yılan Sokması İlkyardım Bilgisini En İyi Şekilde Öğrenmek İstiyorsanız, Uzman Eğitmenlerimizce Verilen Kursumuz İçin Tema Akademi'ye Başvuru Yapabilirsiniz!

Yazının devamı oku

Temel İlkyardım Eğitimi, Bazı Meslekler Tarafından Zorunlu Olarak Alınmalıdır. Bu Eğitim Kapsamında Tema Akademi'den Destek Sağlayabilirsiniz!

Yazının devamı oku

İlkyardım Sertifika Almak İçin İyi Bir Eğitime mi İhtiyacınız Var? Tema Akademi Sizin İçin En Doğru Adres!

Yazının devamı oku