Tema Akademi Eğitim Kurumları Logo
Ücretsiz Destek Telefon (0212) 824 28 18

İş Güvenliği Sınavına Hazırlık Eğitimi
İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Eğitimi

İş Güvenliği Sınavına Hazırlık Eğitimi

İş Güvenliği Sınavına Hazırlık Eğitimi, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı olmak isteyen kişileri sınava hazırlayan bir programdır. Uzmanlık yolunda çıkılan bu yolda sınavdan yeterli puanı alabilmek kritik önem taşır. Dolayısıyla sınava yönelik tüm konuların yer aldığı kapsamlı bir eğitim programına katılmak başarı garantisi olarak kabul edilebilir. Tema Akademi olarak bizler de İş Güvenliği Sınavına Hazırlık Eğitimi hizmetimiz ile uzman adaylarımıza sınav hakkında bilinmesi gerekenleri sunuyoruz.

İş Güvenliği Sınavına Hazırlık Eğitiminin Kapsamı Nedir?

Tema Akademi İş Güvenliği Sınavına Hazırlık Eğitimi, gerek sınava gerekse de mesleki alana yönelik tüm dikkat edilmesi gerekenleri kapsar. Eğitim süreci boyunca uzman adaylarına iş sağlığı ve güvenliği sınavına yönelik ipuçları verilir.

İs sağlığı ve güvenliği sertifikası alma yolunda olan kişilerin sınav başarılarını garantilemeleri için eğitime katılmalarını öneriyoruz. İş güvenliği sınav hazırlık eğitimi ile birlikte sınav hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilir ve kendinizi sınava daha hazır hissedebilirsiniz.

İş Güvenliği Sınavına Hazırlık Eğitimi hakkında detaylara değinmeden önce İSG Sınavı ve Tema Akademi eğitimleri hakkında da küçük bilgiler vermek isteriz.

İSG Sınavına Girmek İçin Kursa Gitmek Şart mı?

İş sağlığı ve güvenliği uzmanı olarak görev yapmak isteyen kişilerin geçmeleri gereken kritik bir sınav vardır. ÖSYM tarafından düzenli olarak hazırlanan bu sınavdan en az 70 puan alınması beklenir. Bu da 50 soruluk sınavda 35 sorunun doğru yanıtlanması anlamına gelir. Sınav sorularının her biri iki puan değerinde olup en düşük net sayısı 35 olmalıdır. Dolayısıyla böyle bir başarıyı elde edebilmek için kurs desteği almak uzman adaylarımızın atması gereken en mantıklı adımlardan biri olacaktır.

İş Güvenliği Sınavına Hazırlık Eğitimi de sınavın genel yapısını ve şu zamana kadar aldığınız eğitimlerin faydalarını nasıl görebileceğinizi size aktaracaktır.

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Nasıl Yapılır?

İş sağlığı ve güvenliği eğitimi, kurumumuz bünyesinde düzenli olarak oluşturulan eğitim grupları ile uygulanır. Eğitimlerimizin tamamı online eğitim formatında olup hafta içi ve hafta sonu seçenekleri de bulunmaktadır. Online eğitim sistemimiz herhangi bir sorunun yaşanmaması adına her daim güncellenmekte ve geliştirilmektedir. Yani eğitimlerimize bulunduğunuz her ortamdan sorunsuz bir şekilde katılım göstermeniz mümkündür.

Özellikle de tam zamanlı çalışmakta olan katılımcılarımız için hafta sonu online eğitim imkanı sunabiliyoruz. Böylece hafta içi mesainizi aksatmadan da eğitimlere katılabiliyorsunuz.

İş Güvenliği Sınavına Hazırlık Eğitimi de bu yolda aldığınız tüm eğitimlerin bir nevi kullanım kılavuzu olup sizlere sınav hakkında detaylar verecektir. İş sağlığı ve güvenliği eğitimlerimiz gibi İş Güvenliği Sınavına Hazırlık Eğitimi de online olarak yürütülmektedir.

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitiminde Katılımcıları Neler Bekliyor?

İş Güvenliği Sınavına Hazırlık Eğitimi öncesinde alacağınız genel eğitimde sizleri pek çok ayrıcalık beklemektedir. Bunlar arasında İSG deneme sınavı yer alıp bilgilerinizi sınav öncesi ölçmeniz hedeflenir. Aynı zamanda iş güvenliği sınavı kitabı ve Tema Akademi konu anlatımı kitabı da çalışabilmeniz için size verilecektir.

Eğitim süresince iş sağlığı ve güvenliği sınav soruları hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz. Ders süresince pek çok zaman geçmişte çıkan soruların yanıtlarını tartışma ortamı da bulabileceksiniz. Tüm bu imkanlar dahilinde bir de İş Güvenliği Sınavına Hazırlık Eğitimi alabileceksiniz.

İş Güvenliği Sınavına Hazırlık Eğitimi Alan Kişileri Neler Bekliyor?

İş Güvenliği Sınavına Hazırlık Eğitimi kapsamında programa katılan uzman adaylarımızı İSG Sınavı’na yönelik bir hazırlık süreci bekliyor. Bu bağlamda eğitim programında genel hatlarıyla şu detaylar öne çıkıyor:

 

  • İSG Sınavı Nedir? Sınav Sorumluluklarınız Nelerdir?
  • Sınavda Sizleri Hangi Konular Beklemektedir?
  • Sınav Formatı Nasıldır? Formata Dair Dikkat Etmeniz Gerekenler Nelerdir?
  • Sınavdan Başarılı Olmak İçin Ne Yapmanız Gerekir?
  • Sınavdan Başarılı Olduysanız Sizi Hangi Süreçler Bekler?

 

Sınava hazırlık olarak işlenen bu derste uzman adaylarının soruları da dinlenmekte ve yanıtlanmaktadır. Sınava dair aklınızdaki tüm soru işaretlerinin yanıtını bu eğitimimizde bulabilmeniz mümkündür.

İş Güvenliği Sınavına Hazırlık Eğitimi Kimler Tarafından Veriliyor?

Sınava hazırlık eğitimini kurumumuzda görev alan tecrübeli eğitmenlerimiz vermektedir. Sınava dair bilgisi ve tecrübesi olan eğitmenlerimiz, bu konudaki tüm güncellemeleri de yakından takip etmektedir. Dolayısıyla sınav formatı değişmiş dahi olsa kurum eğitmenlerimiz sizi bu konu hakkında detaylı bir biçimde bilgilendirebilecektir.

Uzun yıllardır bu alanda uzmanlaşmış olan eğitmenlerimizin gösterdiği yolda siz de kaygılarınızı aşabilirsiniz. Hazırlık eğitiminde sınavda tam olarak neyle karşılaşacağınız hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

İş Güvenliği Sınavına Hazırlık Eğitimini Kimler Alabilir?

Bu noktada öncelikle kurumumuzda vermekte olduğumuz iş güvenliği uzmanlığı eğitimi derslerine katılım sağlamış olmanız önemlidir. Kursumuza kayıt olduktan sonra size sunulan tüm ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz. Bunlar arasında İş Güvenliği Sınavına Hazırlık Eğitimi de yer almaktadır. Eğitimlerimiz yalnızca teorik mesleki bilgileri içermekle kalmaz aynı zamanda sınava dair bilinmesi gerekenleri de aktarır.

Uzmanlık eğitimlerimize katılan ve sınava hazırlanan katılımcılarımız İş Güvenliği Sınavına Hazırlık Eğitimi alabilmektedir.

Tema Akademi İş Güvenliği Sınavına Hazırlık Eğitimi

Tema Akademi olarak sınava hazırlık eğitimi vererek sizleri İSG Sınavı’na en iyi şekilde hazırlamayı hedefledik. Bu yolda sizlerden de sorular alarak bireysel tartışma ortamı yaratmayı tercih ettik. Özellikle de sınava ilk kez girecek olan uzman adaylarımızın kaygılarını gidermek adına onları bilgilendirme yolunu seçtik. Sınava dair olabilecek güncellemeleri ve değişiklikleri de sizlere ifade ederek hazırlıklı olmanızı sağlamak istedik.

Kurumumuz bünyesinde aldığınız ya da alacağınız eğitimlere ek olarak sizleri sürece dair tam olarak hazırlamak istiyoruz. Yeni atacağınız bu mesleki adımda başarıya ulaşmanızın önündeki tüm engelleri kaldırıyoruz. Gireceğiniz sınavı önceden tanımak sizi her daim bir adım öteye taşıyacaktır.

 

Kategoriler


Bu Kategorideki ilgili yazılar